INGYENES SZÁLLÍTÁS  20.000Ft feletti rendelésnél

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000Ft feletti rendelésnél

Kézbesítés 24 órán belül

Kézbesítés 24 órán belül

7 napon belüli pénzvisszafizetési garancia

7 napon belüli pénzvisszafizetési garancia

Szállítás és postaköltség

 

A megrendelt termék kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.  GLS futárszolgálat rendelését 24 órán belül szállítja ki.

             A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:

A  Starstyle.hu-nál a szállítási költségek díja utánvétel esetén magasabb.

Munkanapokon (hétfő – péntek) minden délelőtt 12:00 óráig beadott megrendelést 1 munkanapon belül a futárcég kiszállítja, ha úgy kívánja akár a munkahelyére is kiszállítja. A péntek délelőtt 12 óra utáni megrendeléseket a futár következő hétfőn szállítja ki!

RAKÉTA SEBESSÉGŰ KISZÁLLITÁS díja: GLS futárszolgálat kiszállítási díja utánvétellel

Utánvétel = utánvétel esetén a megrendelt árut a vásárló átvételkor fizeti ki a futárnak.

 

 

Csomag súlya

Megrendelés összege

Szállítási  költség

 

                         0 Ft -19999 Ft

990 Ft

 

20000 Ft –tól 

0 Ft - ingyenes kiszállítsá

 

Az utalásokat minden nap délután feldolgozzuk, és ha az utalási összeg a számlánkra megérkezett a csomagot másnap átadjuk a futárszolgálatnak, akik 2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot az Ön által megadott címre. A kiszállítás előtt mi e-mailben a futár sms-ben és telefonon tájékoztatja, Önt a kiszállítás pontos idejéről.

Csomag súlya

Megrendelés összege

Szállítási  költség

 

0 Ft -19999 Ft

890,- Ft

 

20000 Ft – tól

INGYENES

A Csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akiről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.

Amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 20000 Ft-ot, abban az esetben a csomagolási és szállítási költséget a STARSTYLE.HU átvállalja.

Ingyenes szállítás esetén, amennyiben az árut a vásárló visszaküldi, és nem marad nála annyi értékben termék, mint amire jár az ingyenes postadíj (20000 Ft) akkor a visszaküldött termékek árából Szolgáltató levonja a valós postadíjat, ami 990.-Ft /banki utalás esetén 890 Ft/

Amennyiben a vásárló nem veszi át utánvétellel küldött megrendelt csomagját, a STARSTYLE webáruház többet nem kézbesít azon vevők számára utánvétellel való kiszállítást.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

a nemhasznált árut le lehet cserélni vagy teljesen visszafizetni 15 napon belül indoklás nélkül

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, ha nem felel meg a várt elképzeléseinek, ha nem elégedett szabásával, minőségével és visszaküldi a kézhezvételtől számított 15 napon belül, írásban jelzi felénk az elállás szándékát mi visszafizetjük Önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük a webshopunkbol választott bármelyik más termékre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@starstyle.sk email címre, mindenben állunk az Ön rendelkezésére. Bízunk abban,hogy az eddig kialakított vevőkör és az új vevők ízlését és igényét ezután is maradéktalanul ki tudjuk szolgálni és elégedetten tér Ön is vissza hozzánk:)

Starstyle.hu facebook-on