Reklamációk

 

Minden kedves vásárlónknak tanácsoljuk, hogy mielőtt átvenné a csomagját akár a postán akár a futártól, győződjön meg annak sértetlenségéről. Ha a csomagolása sérült, esetlegesen nyitva van vagy egyébb problémát észlel a csomagot nem köteles átvenni.

A termékeket 2 különböző módon tudja visszaküldeni számunkra, postai úton vagy futárszolgálattal. Mindkét esetben 2 különböző címünk van, ahová lehet küldeni.

Visszaküldési címünk futárszolgálat által:

STARSTYLE VISZÁRU
GLS Európa utca 2

1144 GLS WAREHOUSE
Magyarország

 

Visszaküldési cím posta úton:

STARSTYLE
Szabadi út 57/B - Posta fiók 1

9061 Vámosszabadi
Magyarország

A reklamációs terméket kérjük a számlával vagy a számla másolatával és a kísérő reklamációs levéllel kérjük visszaküldeni a STARSTYLE.HU webáruházunk székhelyének címére. Kísérő reklamációs levelet mindenképp kérünk mellékelni amit letölthet lentebb! A terméket érdemes ajánlott levélként küldeni, az utánvételes feladványokat nem áll módunkaban áttvenni! A reklamációs terméknek tisztának kell lennie, piszkos termék esetében a terméket visszakuldjuk a feladóhoz a feladó koltségén.

Lépések a reklamáció folyamatában:

  • Kérjük informáljon e-mailben a reklamációról az info@starstyle.sk címen
  • Küldje vissza a terméket az eredeti vagy fénymásolt számlával és a reklamációs levéllel a címünkre:

2 különböző módon tudja visszaküldeni számunkra, postai úton vagy futárszolgálattal. Mindkét esetben 2 különböző címünk van, ahová lehet küldeni.

Visszaküldési címünk futárszolgálat által:

STARSTYLE VISZÁRU
GLS Európa utca 2

1144 GLS WAREHOUSE
Magyarország

 

Visszaküldési cím posta úton:

STARSTYLE
Szabadi út 57/B - Posta fiók 1

9061 Vámosszabadi
Magyarország

  • Fontos! A visszaküldött csomagot az eredeti számlával vagy a számla másolatával és a kísérő reklamációs levéllel kérjük visszaküldeni. Kísérő reklamációs levelet toltse ki és írja le a reklamáció okát és adja meg adatait. Mindenképp kérünk mellékelni kísérő reklamációs levelet amit letölthet lentebb itt:

KÍSÉRO REKLAMÁCIOS LEVÉL LETOLTÉSE ITT:

REKLAMÁCIÓS  LEVÉL

  • Toltse ki és írja le a reklamáció okát és adja meg adatait.
  • Amint megérkezik Ontol a csomag azonnal e-mailben értesitjuk Ont. Vásárlóink reklamációit igyekszünk minél hamarább elintézni. Minden lépésről informáljuk klienseinket.

A leszállított árura vonatkozó szavatosság időtartama 2 év amelynek kezdő időpontja az áru vevő általi átvételével kezdődik. A szavatossági igény számlával érvényesíthető, amely az áruval együtt kerül átadásra a vevő számára. A vevő a szavatossági igényét, illetve egyéb kifogásait az info@starstyle.sk érvényesítheti.

Ha a reklamációs terméken javítható hiba van, azt minél hamarabb megjavíttatjuk és saját költségünkön juttatjuk vissza a vásárló címére.

Ha a reklamációs termék nem javítható, akkor a terméket a vásárló igénye szerint vagy kicseréljük vagy visszatérítjük a termék árát.

FONTOS! NEM ÁLL MÓDUNKBAN POSTAI CSEKKEN PÉNZT VISSZAUTALNI, CSAKIS BANKI UTALÁSSAL!

Amennyiben az átvételt követően eltérést észlel a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, feltétlen hívja fel Vevőszolgálatunkat! Kérjük, a számlát vagy másolatát őrizze meg, mert a garancia csak ennek meglétével, illetve a termék hiánytalan, tartozékokkal együttes állapotában érvényesíthető. A hibás minőségű terméket a STARSTYLE.HU díjmentesen kicseréli, a termék, a termékhez kapcsolódó számla átvételének, továbbá a hiba megjelölésének feltételével. A csereáru szállítási díját ilyen esetben magunkra vállaljuk, a hibás árut azonban Önnek kell - a saját költségviselése mellett- hozzánk visszajuttatnia!

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

a nemhasznált árut le lehet cserélni vagy teljesen visszafizetni 15 napon belül indoklás nélkül

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, ha nem felel meg a várt elképzeléseinek, ha nem elégedett szabásával, minőségével és visszaküldi a kézhezvételtől számított 15 napon belül, írásban jelzi felénk az elállás szándékát mi visszafizetjük Önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük a webshopunkbol választott bármelyik más termékre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@starstyle.sk email címre, mindenben állunk az Ön rendelkezésére. Bízunk abban,hogy az eddig kialakított vevőkör és az új vevők ízlését és igényét ezután is maradéktalanul ki tudjuk szolgálni és elégedetten tér Ön is vissza hozzánk:)

Starstyle.hu facebook-on
Starstyle.hu instagram-on